Program első beállítása (GPSGames)

Ha már letöltötted és telepítetted a g:hu alkalmazást a telefonodra, akkor ideje elvégezni rajta egy-két alapbeállítást, hogy tudd majd használni.

Felhasználó beállítása

A program használatához rendelkezned kell egy gpsgames.hu felhasználói névvel és jelszóval. Enélkül nem fogod tudni használni a programot. Ha ezt még nem tetted meg, akkor regisztrálj! Ha ez megvan, akkor:

  • indítsd el a g:hu alkalmazást
  • A “Beállítások” pontban válaszd a “Gpsgames.hu”-t

Felhasználói beállítások

  • Töltsd ki a “Felhasználó” és “Jelszó” mezőket (a gpsgames.hu-n használtakat írd be)
  • Megtalálás szövegét is módosíthatod, ha kedven van hozzá. Ezt minden bejegyzéshez hozzáadja a g:hu, de a megtalálás bejelentésekor ezt kiegészítheted még további – arra a játékra érvényes – szöveggel, illetve módosíthatod ezt a szöveget is ott.

Tipp1: Ha egész nap biciklivel ládázol, akkor arra a napra átírhatod (pl.: “Biciklis találat, köszönöm a rejtést!”), majd visszaállíthatod másnap a standard szöveget (“Gyalogkakukk üzemmód, kösz a rejtést!”) 🙂

Tipp2: Javasoljuk, köszönd meg a rejtő fáradozását a bejegyzésedben! Ez mindenkinek jól esik.

  • Utolsó lépésként ellenőrizd le, hogy be tud-e lépni az alkalmazás a nevedben a GPSGames oldalra. Kattints az oldal alján található “Bejelentkezési próba” sávra. Ha minden rendben, akkor “A bejelentkezés sikerült” üzenetet kapod.

Sikeres bejelentkezési próba eredménye

Ezzel kész a GPSGames alapbeállításod! 🙂

Reklámok